Klima & Bæredygtighed

Vi er et lille, autentisk blomsterværksted beliggende på pulserende Christianshavn. Vi er førende i branchen og holder os opdateret i tidens trends og tendenser. Bæredygtighed, kvalitet og dygtigt håndværk er vores topprioriteter i alle vores designs.

Vi bestræber os på at bestille varer, der er produceret 100% bæredygtigt og i sæsonen. Vores hovedleverandør af afskårne blomster fokuserer på kvalitet og klimaforandringer samtidige med at have mennesket i fokus.

Månedlige FSI-tests (Floriculture Sustainability Initiative) udføres. Se mere her via link (LINK) for mere information om vores leverandørs tilgang til klima, fair handel og menneskerettigheder.

Papkasser og folie, som blomsterne leveres i, returneres til leverandøren og genbruges i ny emballage.

Vores indpakningspapir er lavet af blomsteraffald fra gartnerier, og tapen er lavet af bambusfibre. Man kan sige, at blomsterne er pakket ind i blomster.

Vi stræber hele tiden efter at optimere vores grønne profil uden at gå på kompromis med blomsternes kvalitet og levetid. Samtidig bevarer vi fokus på klima, menneskelighed og fremtiden uden at engagere os i greenwashing.